Trommelzeef – Efficiënt producten zeven

Producten efficiënt zeven of filteren vereist een hoogwaardige trommelzeef. Machinefabriek Heij Wekerom BV beschikt over een mooi aanbod van efficiënte zeefmachines voor diverse toepassingen. De trommelzeef, ook wel een korfzeef genoemd, beschikt over een roterend binnenwerk. Daarbij is de axiaal afgesteld om efficiënt en grondig het product te filteren. Dit zorgt ervoor dat het product dat gezeefd moet worden, verplaatst wordt door de gehele trommel. Door deze werking is dit type zeefmachine enorm efficiënt voor uw productie.

Machinefabriek Heij Wekerom BV, bestaat sinds 1966. In deze jaren van opdoen van kennis en ervaring, zijn wij uitgegroeid tot specialisten op het gebied van machinebouw, revisie, onderhoud en de installatie van machines. Daardoor hebben wij gedegen kennis voor het ontwikkelen van een efficiënte trommelzeef.

Neem contact met ons op!

Trommelzeef vooraanzicht Zeef binnenkant

Trommelzeef types en voorraad

De trommelzeef en trilzeef zijn een efficiënte manier om producten te scheiden. De trommelzeef bestaat uit een roterend binnenwerk, die horizontaal of ligt aflopend opgesteld kan worden. Op deze manier wordt ervoor gezorgd, dat het product zich verplaatst in de trommel. Dit resulteert in een efficiënte werking van de zeef. Het voordeel voor u is dat u, uw productie, kunt optimaliseren door een dergelijke zeefmachine in te zetten.

De trommel is voorzien van zeefplaten of openingen waardoor ongewenst materiaal grondig gefilterd wordt. Door de openingen juist af te stellen, kan er in diverse fracties op grootte gefilterd worden. Zo kunt u de trommelzeef ook gebruiken voor andere producten. Machinefabriek Heij heeft diverse korfzeef afmetingen in voorraad. Ook kunnen de zeven specifiek naar uw wens ontwikkeld en geleverd worden.

Bekijk ons aanbod

Maatwerk ontwikkeling

Naast dat wij nieuwe en gebruikte trommel- en schudzeven aanbieden, zouden wij geen machinefabriek zijn zonder deze ook zelf op maat te ontwikkelen. Daarom is het ook mogelijk voor u om een co mpleet op maat gemaakte trommelzeef, of schudzeef, te bestellen bij ons. Deze ontwerpen en ontwikkelen wij compleet naar uw wensen en specificaties. Na oplevering ontvangt u ook flexibele ondersteuning van ons. Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Kijk dan gerust rond op onze website of bel gerust even op nummer 0318 – 461237

Contact nieuwbouw

Over ons

Machinefabriek Heij Wekerom BV bestaat in haar huidige vorm sinds 1966.

Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van machinebouw, revisie en onderhoud van machines en installatie van machines.

Machinefabriek Heij Wekerom BV richt zich in het bijzonder op het ontwerpen en fabriceren van speciaalmachines ten behoeve van de veevoeder-, poeder-, productie- en transportinstallatie.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het op- en overslagtransport van alle kunstmeststoffen en zouten.

Sinds 01-01-2019 zijn wij een zusterbedrijf van Jan Heij Machinefabriek en Veevoedermachines B.V.


Contact

Machinefabriek Heij
Lenderinkweg 26
6733 AX Wekerom