Opvoerelevator – voor efficiënte bulkhandling

Het verticaal van laag naar hoog transporteren van stortgoederen en bulkmateriaal is een flinke uitdaging. Denk aan bulkmaterialen als graan, kunstmest, allerlei poeders, granulaat, zand, zout, houtsnippers en cement, zware producten. Met de opvoerelevator van Machinefabriek Heij tackelt u dit probleem. Deze bieden wij aan voor diverse toepassingen en zijn beschikbaar in verschillende afmetingen. Onze machines komen allemaal uit voorraad waardoor wij snel kunnen leveren. Indien gewenst kunnen wij de opvoerelevator ook op maat ontwikkelen voor u.

Machinefabriek Heij Wekerom BV bestaat sinds 1966. Door de jaren heen hebben wij onszelf ontwikkeld tot een specialist op gebied van machinebouw, revisie, onderhoud en de installatie van machines. Daarbij hebben wij jarenlange ervaring in bulkhandling- en doseerapparatuur!

Contact met ons opnemen

Opvoerelevator

De elevator, ook wel opvoerband genoemd, is er in lichte uitvoering voor agrarische producten en voor coöperatieve toepassing. Voor het opvoeren van zwaardere producten hebben wij versterkte opvoerelevatoren beschikbaar. Dankzij onze jarenlange ervaring is de juiste kennis in huis om u te voorzien in de meest efficiënte oplossingen. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij dit ten alle tijden snel leveren.

Types en voorraad

Momenteel hebben wij diverse varianten van de opvoerelevator en bucket elevator op voorraad. Deze elevatoren zijn van hoge kwaliteit RVS en staal. Daarbij is het mogelijk om terugloop van de opvoerband te voorkomen. Dit kan middels onze afzonderlijk geleverde beveiligingssystemen. Indien de elevator die u nodig heeft er niet tussen staat of wanneer er geen geschikte voor u is, dan kunnen wij deze uiteraard op maat ontwikkelen voor u.

3 stuks                 RVS Starco Elevator E200

4 stuks                 RVS Starco Elevator E250

1 stuks                  RVS Starco Elevator E370

4 stuks                 Staal E250

8 stuks                 Staal E320

Voor meer productinformatie kunt u onze website raadplegen of neem gerust contact met ons op!

Neem contact met ons op!  Bekijk ons aanbod

Maatwerk ontwikkeling

Naast ons aanbod in nieuwe en gebruikte opvoerbanden, zouden wij geen machinefabriek zijn zonder deze zelf ook te ontwikkelen. Daarom maken wij ook compleet nieuwe elevatoren, geheel naar uw wensen en specificaties. Aan de hand daarvan ontwerpen en ontwikkelen wij een duurzame en betrouwbare opvoerelevator. Hierbij ontvangt u uiteraard goede ondersteuning.

Contact nieuwbouw

Opvoerelevator ontwerpRVS Starco E370 opvoerelevator

Over ons

Machinefabriek Heij Wekerom BV bestaat in haar huidige vorm sinds 1966.

Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van machinebouw, revisie en onderhoud van machines en installatie van machines.

Machinefabriek Heij Wekerom BV richt zich in het bijzonder op het ontwerpen en fabriceren van speciaalmachines ten behoeve van de veevoeder-, poeder-, productie- en transportinstallatie.

Tevens zijn wij gespecialiseerd in het op- en overslagtransport van alle kunstmeststoffen en zouten.

Sinds 01-01-2019 zijn wij een zusterbedrijf van Jan Heij Machinefabriek en Veevoedermachines B.V.


Contact

Machinefabriek Heij
Lenderinkweg 26
6733 AX Wekerom